De Horeca

In het  najaar lunchen in de tuin? Dat kan bij  ons  in  de serre: binnen  maar toch midden in  het  groen! Deze biedt plaats aan zeker  dertig personen, dus ook een grote  groep kan hierin zijn feestje vieren of een bijeenkomst beleggen!

Nadat u in de tuin (of bij slecht weer in de serre of in de blokhut) een plekje heeft uitgekozen, kunt u aan de balie uw versnaperingen bestellen en afhalen. We verzoeken u om met pin te betalen, dat is voor ons wel zo veilig! De dranken en koude items direct meenemen naar u plek, bestelde warme broodjes en tosti’s e.d. worden gebracht zodra ze klaar zijn.

In de royale serre waant u zich in buiten in de tuin. De glazen  schuifpui gaat dicht zodra het weer daartoe aanleiding geeft en kan open  als het te warm  wordt.

Achterin de blokhut vindt u het toilet en het urinoir.

Specialiteiten

Dat zijn er drie:

  • de Ethiopische melange koffie, ofwel Kafa.
  • Thee van de Kwakelse kwekerij Puur Thee Geluk.
  • Onze huisgemaakte Roomtaart in wisselende melanges. Ook af te halen als complete taart doorsnede van 32 cm (16 zeer royale stukjes): Appeltaart en Kersenroomtaart € 32,50, Aardbeienroomtaart  belegd met verse aardbeien zelfde maat voor € 37,50.

Lunches en bijeenkomsten

De reguliere openstelling buiten de schoolvakanties is vooralsnog zaterdag en zondag. Buiten deze dagen kunt u wel voor groepen op afspraak terecht voor bijvoorbeeld lunches en bijeenkomsten. Voor bedrijven bestaat er de mogelijkheid om met max 24 personen een vergaderarrangement te boeken. U kunt de bijeenkomst onderbreken voor een wandeling door het labyrint door de tuin en/of een groter rondje door het Vrije Noortveen. Maar uitdagender is het doolhof ingaan als een groepje Kroongetuigen (zie speciale activiteiten)! Voor geboekte lunches en bijeenkomsten serveren we huisgemaakte soep, heerlijke wraps, oven gebakkebn zadenbroodjes ham/kaas/tomaat/pesto en nog veel meer is mogelijk. 

Te boeken is, zoals hierboven al vermeldt, De Kroongetuige. En dan wel in de korte doolhofvariant van een klein uurtje, of de uitgebreide tocht van ongeveer 4 uur die u na het doolhof per fiets of E-Chopper door de hele gemeente leidt.