De Horeca

In het  najaar lunchen in de tuin? Dat kan bij  ons  in  de serre: binnen  maar toch midden in  het  groen! Deze biedt plaats aan zeker  dertig personen, dus ook een grote  groep kan hierin zijn feestje vieren of een bijeenkomst beleggen!

Nadat u in de tuin (of bij slecht weer in de serre of in de blokhut) een plekje heeft uitgekozen, kunt u aan de balie uw versnaperingen bestellen en afhalen. We verzoeken u om met pin te betalen, dat is voor ons wel zo veilig! De dranken en koude items direct meenemen naar u plek, bestelde warme broodjes en tosti’s e.d. worden gebracht zodra ze klaar zijn.

In de royale serre waant u zich in buiten in de tuin. De glazen  schuifpui gaat dicht zodra het weer daartoe aanleiding geeft en kan open  als het te warm  wordt.

Achterin de blokhut vindt u het toilet en het urinoir.

Specialiteiten

Dat zijn er drie:

  • de Ethiopische melange koffie, ofwel Kafa.
  • Thee van de Kwakelse kwekerij Puur Thee Geluk. Dat is een jonge, lokale kwekerij in waar thee met veel passie en plezier centraal staat. Ze werken op een duurzame en biologische manier. De thee wordt met de hand geplukt en ambachtelijk gemaakt. Puur Thee Geluk’s missie is het creëren van een verwenmoment en dat kan zeker ook hier bij theetuin Nirwana.  Geniet van deze heerlijke thee in onze mooie omgeving !                puurtheegeluk.nl
  • Onze huisgemaakte Roomtaart in wisselende melanges.

Lunches en bijeenkomsten

De reguliere openstelling buiten de schoolvakanties is vooralsnog zaterdag en zondag. Buiten deze dagen kunt u wel voor groepen op afspraak terecht voor bijvoorbeeld lunches en bijeenkomsten. Voor bedrijven bestaat er de mogelijkheid om met max 24 personen een vergaderarrangement te boeken. U kunt de bijeenkomst onderbreken voor een wandeling door het labyrint door de tuin en/of een groter rondje door het Vrije Noortveen. Voor lunches en bijeenkomsten kan er op verzoek ook gezorgd worden voor bijvoorbeeld soep, bittergarnituur en wellicht in de toekomst ook voor High Tea (vanaf 10 personen).

Te boeken als activiteit is een gegidst bezoek aan een tweetal kwekerijen in de polder met daarbij het verhaal over het gebied, dat de afgelopen eeuw diverse gedaanteverwisselingen heeft ondergaan. Voor detailinformatie kijk bij de Kwakelse Polderexperience.