Speciale activiteiten

Happen en Klappen 2023.

Op de Tweede Paasdag 10 april organiseren we i.s.m. B&B In den Ossewaerd en Bar het  Fort een wandeling in en rondom De Kwakel. Op de drie locaties wordt livemuziek ten gehore gebracht en ze zijn allen start locatie.

Bamboelabyrint zal zeker taart ook iets hartigs en warms kunnen serveren.  De andere locaties zullen ook hun beste beentje voorzetten. 

Opgeven kan vanaf nu via http://www.dekwakel-actief.nl 

 en de kosten zijn €6,- pp., tot 16 jr gratis.

Los van de openstellingsdagen is het Nirwana te boeken voor groepen en bedrijven voor bijvoorbeeld lunches, (familie)bijeenkomsten en vergaderingen.

Ook is het mogelijk om voor zo’n bijeenkomst te reserveren voor in het prieel, een door bamboehagen afgeschermd en afsluitbaar deel van onze tuin, of een vergelijkbare plek in het Labyrint.

Buiten is ruimte te over en in de prachtige serre is  voor zeker 30 personen een zitplaatsen. 

Te boeken als activiteit op doordeweekse dagen is een gegidst bezoek aan een tweetal kwekerijen in de ZuiderLegmeerpolder met daarbij ook het verhaal over het gebied, dat de afgelopen eeuw diverse gedaanteverwisselingen heeft ondergaan. Ook een wandeling over de Stellingdijk en een bezoek aan Fort De Kwakel behoort tot de mogelijkheden. Voor detailinformatie zie de Kwakelse Polderexperience.