Speciale activiteiten

 De Kroongetuige.

Wat goed dat jullie Kroongetuige willen meewerken aan de jacht op drugsbaron Frans Groenewoud. Het is aan jullie om hem middels de aanwijzingen op de locaties en op de kaart zijn spoor te volgen.

Hoe werkt ‘De Kroongetuige’? Het is een puzzeltocht van omstreeks 18 kilometer (met de fiets, step, of andere gelijksoortig vervoersmiddel) die je langs de mooiste plekjes van de gemeente voert. Middels het oplossen van de opdracht ter plaatse gecombineerd met de spelkaart kom je de volgende locatie te weten. Dat zijn trouwens wel opdrachten van het niveau escaperoom, geen appeltje eitje dus. Een uitdaging voor groepjes van maximaal 4 personen (met meer personen dus groepjes start je met 10 minuten tussentijd). De puzzeltocht is geschikt vanaf 14 jaar en de planning is dat de puzzeltocht begin mei in première gaat. Kortom, een actieve verrassing voor Moederdag om te geven! Voor wie niet kan wachten is er een zgn. teaser beschikbaar, een voorbeeld opdracht voor in de haven aan de Wilhelminalaan in Uithoorn. Wil je er een? Laat maar weten via de mail.

 

Los van de openstellingsdagen is het Nirwana te boeken voor groepen en bedrijven voor bijvoorbeeld lunches, (familie)bijeenkomsten en vergaderingen.

Ook is het mogelijk om voor zo’n bijeenkomst te reserveren voor in het prieel, een door bamboehagen afgeschermd en afsluitbaar deel van onze tuin, of een vergelijkbare plek in het Labyrint.

Buiten is ruimte te over en in de prachtige serre is  voor zeker 30 personen een zitplaatsen. 

Te boeken als activiteit op doordeweekse dagen is een gegidst bezoek aan een tweetal kwekerijen in de ZuiderLegmeerpolder met daarbij ook het verhaal over het gebied, dat de afgelopen eeuw diverse gedaanteverwisselingen heeft ondergaan. Ook een wandeling over de Stellingdijk en een bezoek aan Fort De Kwakel behoort tot de mogelijkheden. Voor detailinformatie zie de Kwakelse Polderexperience.