De Kroongetuige

Vanaf 13 april te spelen : De Kroongetuige.

Hoe werkt ‘De Kroongetuige’? Het is een spel van Waouw Outdoor Escapegames (verkozen tot startende onderneming van het jaar in Uithoorn!). De activiteit bestaat uit twee aansluitende, los van elkaar te boeken onderdelen: De ontsnapping van de Kroongetuigen uit het labyrint van vergt doorgaans ongeveer 50 minuten en een tocht van omstreeks 12 kilometer per  fiets (zijn ter plaatse aanwezig), step, of E-chopper (die staan voor € 37,50 p.st. ter plaatse klaar) die je langs de mooiste plekjes van de gemeente voert en zo’n 3 uur in beslag neemt. Middels het oplossen van de opdracht ter plaatse gecombineerd met de spelkaart kom je de volgende locatie te weten en kun je informatie ophalen die je je definitieve vrijlating kunnen opleveren. Dit zijn trouwens wel opdrachten van het niveau escaperoom, geen appeltje eitje dus. Een uitdaging voor groepjes van idealiter 4 personen (met meer kan desgewenst wel). Als je met meerdere groepjes bent start je met 15 minuten tussentijd. De puzzeltocht is geschikt vanaf 14 jaar (in combinatie met volwassenen kan jonger).  Kortom, een actieve verrassing voor Moederdag om te geven!  Totale speelduur omstreeks vier uur. Prijs € 15,- per onderdeel per persoon, € 25,- voor de combinatie. Via onderstaande linken kun je boeken voor 1) ‘De Kroongetuige’ de beide onderdelen. 2) ‘De Ontsnapping’ uit de labyrint-gevangenis. 3) ‘De Puzzeltocht’, een tocht door de gemeente die je moet uitpuzzelen.

1)Boeken voor  ‘De Kroongetuige’, de beide onderdelen.

2) Boeken voor ‘De Ontsnapping’ uit de labyrint-gevangenis.

3)Boeken voor  ‘De Puzzeltocht’, een tocht door de gemeente die je met de informatie moet uitpuzzelen. 

  Meer info kan je  vinden op  http://www.outdoorescapegames.nl

Speciale Arrangementen voor de Kroongetuige:

Deze reken je ter plaatse af.

  1. Deel 1 ‘De Ontsnapping’, deel 2 ‘De Puzzeltocht’ of de volledige Kroongetuige voorafgegaan, onderbroken, of gevolgd door koffie/thee met heerlijke ambachtelijke taart (bijvoorbeeld roomtaart met verse aardbeien, niet te versmaden!) € 7,50 pp. 

2) De volledige Kroongetuige met een luxe lunch arrangement:

Starten met deel 1, het uitbreken uit de labyrint-gevangenis. Na de bevrijding wacht je koffie/thee (2x) met heerlijke huisgemaakte taart, waarna je genoeg energie hebt opgedaan voor deel 2: de 12 km lange Outdoor Escapegame door onze gemeente. Nadat u een kleine drie uur later (maak er een relaxed tochtje van, geniet van het moois) wacht je een heerlijke lunch: Huisgemaakte soep met breekbrood uit de oven, gevolgd door een keuze uit wraps, groenten quiche en zadenbroodje ham/tomaat/kaas/pesto, allen vers en knapperig uit de oven Dit alles uiteraard vergezeld van koffie/thee/sap en water.

Prijs voor het smulgedeelte van dit uitgebreide arrangement is € 27,50 pp.    Kan natuurlijk ook als je maar een van de onderdelen doet.

3) Picknick-arrangement. Ook hier na de uitbraak uit de  labyrint-gevangenis koffie/thee (2x) met niet te versmaden taart, waarna je op weg gaat voor het tweede deel. Met de verrassingsmand vol met heerlijkheden die je meekrijgt knutsel je zelf je lunch in elkaar op een prachtig plekje langs de route: die zijn er volop, maar om het spel niet te bederven geen details! U kunt hiervoor de weersvoorspelling aankijken en tot 36 uur van tevoren nog voor beslissen. Picknickmand arrangement komt ook  op €27,50 pp.     Kan natuurlijk ook als je maar een van de onderdelen doet.

4)  Huur een E-Chopper van Lekkerritje: voor €  37,50 per stuk staan ze ter plaatse op je te wachten.