De Kroongetuige

Nieuw : De Kroongetuige.

De Kroongetuige bestaat uit twee los van elkaar te spelen onderdelen, die wel op elkaar aansluiten: 

Deel 1 De Ontsnapping. Deze hilarische bevrijding van de Kroongetuigen uit de labyrint-gevangenis vergt  doorgaans ongeveer een uur. Aan elkaar geketend wordt je met je groepje (2/6 personen, ideaal is 4) opgesloten in de openlucht bamboegevangenis. Doormiddel van escaperoom niveau puzzels kun je je van de ketenen bevrijden en uit de gevangenis ontkomen. Prijs € 15,- pp.  

Deel 2 is een tocht van omstreeks 12 kilometer per  fiets (max 12 stuks die  gratis te gebruiken zijn), step, of E-chopper (die staan voor € 37,50 p.st. ter plaatse klaar) die je langs de mooiste plekjes van de gemeente voert en zo’n 3 uur in beslag neemt. Middels het oplossen van de opdracht ter plaatse gecombineerd met de spelkaart kom je de volgende locatie te weten en kun je informatie ophalen die je je definitieve vrijlating kunnen opleveren. Dit zijn trouwens wel opdrachten van het niveau escaperoom, geen appeltje eitje dus.  Als je met meerdere groepjes bent start je met 15 minuten tussentijd. De puzzeltocht is geschikt vanaf 14 jaar (in combinatie met volwassenen kan jonger).  Kortom, een actieve verrassing voor Moederdag om te geven!  We adviseren de tijd te nemen voor de tocht, neem af en toe een pauze om je hersenen even rust te geven:  Het vergt echt intensief denkwerk. Prijs € 15,- pp.  combiprijs met deel 1 is € 25,- pp.  voor de combinatie.

 Via onderstaande linken kun je boeken voor 

1) ‘De Kroongetuige’ de beide onderdelen.

  2) ‘De Ontsnapping’ uit de labyrint-gevangenis. 

3) ‘De Puzzeltocht’, een tocht door de gemeente die je  zelf moet uitpuzzelen.

Een optie is op pad gaan met een Kickbike of E-chopper van LekkerRitje. Voor € 20,- staat de kickbike als tijdelijke aanbieding ter plaatse voor  je klaar, voor € 37,50 de e-chopper.

1)Boeken voor  ‘De Kroongetuige’, de beide onderdelen.

2) Boeken voor ‘De Ontsnapping’ uit de labyrint-gevangenis.

3)Boeken voor  ‘De Puzzeltocht’, een tocht door de gemeente die je met de informatie moet uitpuzzelen. 

  Meer info kan je  vinden op  http://www.outdoorescapegames.nl

Speciale Arrangementen voor de Kroongetuige:

Deze reken je ter plaatse af.

  1. Deel 1 ‘De Ontsnapping’, deel 2 ‘De Puzzeltocht’ of de volledige Kroongetuige voorafgegaan, onderbroken, of gevolgd door koffie/thee met heerlijke ambachtelijke taart (bijvoorbeeld roomtaart met verse aardbeien, niet te versmaden!) € 7,50 pp. 

2)  De volledige Kroongetuige met een luxe lunch arrangement:

Starten met deel 1, het uitbreken uit de labyrint-gevangenis. Na de bevrijding wacht je koffie/thee (2x) met heerlijke huisgemaakte taart, waarna je genoeg energie hebt opgedaan voor deel 2: de 12 km lange Outdoor Escapegame door onze gemeente. Nadat u een kleine drie uur later (maak er een relaxed tochtje van, geniet van het moois) wacht je een heerlijke lunch: Huisgemaakte soep met breekbrood uit de oven, gevolgd door een keuze uit wraps, groenten quiche en zadenbroodje ham/tomaat/kaas/pesto, allen vers en knapperig uit de oven Dit alles uiteraard vergezeld van koffie/thee/sap en water.

Prijs voor het smulgedeelte van dit uitgebreide arrangement is € 27,50 pp.   Dit kan natuurlijk ook als je alleen de Ontsnapping of de Puzzeltocht doet.

3) Picknick-arrangement. Ook hier na de uitbraak uit de  labyrint-gevangenis koffie/thee (2x) met niet te versmaden taart, waarna je op weg gaat voor het tweede deel. Met de verrassingsmand vol met heerlijkheden die je meekrijgt knutsel je zelf je lunch in elkaar op een prachtig plekje langs de route: die zijn er volop, maar om het spel niet te bederven geen details! U kunt hiervoor de weersvoorspelling aankijken en tot 36 uur van tevoren nog voor beslissen. Picknickmand arrangement komt ook  op €27,50 pp.     Kan natuurlijk ook als je maar een van de onderdelen doet.

4)  Huur een E-Chopper van Lekkerritje: voor €  37,50 per stuk staan ze ter plaatse op je te wachten. Of een Kickbike, die voor € 20,- te huur is. Gewone fietsen stellen we dit opstartjaar gratis ter beschikking, zolang de voorraad (10) strekt.