Kwakelse Polder-experience

Vanuit Theetuin-Bamboelabyrint het Nirwana georganiseerde activiteiten:

1) De Kroongetuige. (vanaf begin mei)

Een outdoor escapegame-puzzeltocht door de gemeente waarbij je geleid wordt langs de mooiste plekjes. Echter, die moet je wel geholpen door de landkaart en allerhande aanwijzingen en objecten zien te vinden. Met je groepje van maximaal vier personen (ben je met meer, dan start je meerdere groepjes) moet je je allereerst – geboeid en al- een uitweg zien te puzzelen uit het Bamboelabyrint: Hilarisch! Wil je meer info mail ons:

info@bamboelabyrint.nl

2) Wandeling stellingdijk incl. bezoek Fort De Kwakel

fort-de-kwakel

Een plm. 7 km lange wandeling voor een groot deel over de Stellingdijk met bezoek aan Fort De Kwakel. Tijdsduur plm 2 uur.

Stevige wandelschoenen aangeraden. De gids neemt u mee over de Stellingdijk en vertelt u ondertussen over de geschiedenis van deze dijk en de bijbehorende Forten, en over de ontstaansgeschiedenis van het polderlandschap. U doet ook Fort De Kwakel aan en gaat verder door het weiland van Poldersport via het prachtige Roundhouse van boerderij Leeuwarden richting een van de laatste stukjes moerasbos in de gemeente.

Totaalprijs € 90,- excl. lunch.

Kan gecombineerd worden met een lunch in de Theetuin: Simpele lunch € 10,- pp, uitgebreide lunch met ambachtelijke soep en warme belegde zadenbroodjes € 15,- pp.

Combinatie van  beiden mogelijk als dagprogramma met lunch.