De Kroongetuige- Outdoor Escapegame

Vanuit Theetuin-Bamboelabyrint het Nirwana georganiseerde activiteiten:

1) De Kroongetuige.  

Hoe werkt ‘De Kroongetuige’? Het is een spel van Waouw Outdoor Escapegames (verkozen tot Uithoorns startende onderneming van het jaar  !). Het is een activiteit van twee aansluitende  los van elkaar te boeken onderdelen: De ontsnapping van de Kroongetuigen uit het labyrint van ongeveer 50 minuten en een tocht van omstreeks 12 kilometer per de fiets (zijn ter plaatse beschikbaar), E-chopper (kan gehuurd worden), of andere gelijksoortig vervoersmiddel. Het voert je op een uitdagende manier langs de mooiste plekjes van de gemeente . Middels het oplossen van de opdracht ter plaatse gecombineerd met de spelkaart kom je de volgende locatie te weten en kun je informatie ophalen die je je definitieve vrijlating kunnen opleveren. Dit zijn trouwens wel opdrachten van het niveau escaperoom, geen appeltje eitje dus. Een uitdaging voor groepjes van idealiter 4 personen (met meer kan desgewenst wel). Als je met meerdere groepjes bent start je met 15 minuten tussentijd. De puzzeltocht is geschikt vanaf 14 jaar (in combinatie met volwassenen kan jonger) en de planning is dat de puzzeltocht medio april in première gaat. Kortom, een actieve verrassing voor Moederdag om te geven!  Boeken kan onder het kopje ‘Kroongetuige’ waar ook nog wat meer informatie te vinden is.

  Nog meer info op http://www.outdoorescapegames.nl

2) Wandeling stellingdijk incl. bezoek Fort De Kwakel

fort-de-kwakel

Een plm. 7 km lange wandeling voor een groot deel over de Stellingdijk met bezoek aan Fort De Kwakel. Tijdsduur plm 2 uur.

Stevige wandelschoenen aangeraden. De gids neemt u mee over de Stellingdijk en vertelt u ondertussen over de geschiedenis van deze dijk en de bijbehorende Forten, en over de ontstaansgeschiedenis van het polderlandschap. U doet ook Fort De Kwakel aan en gaat verder door het weiland van Poldersport via het prachtige Roundhouse van boerderij Leeuwarden richting een van de laatste stukjes moerasbos in de gemeente.

Totaalprijs € 90,- excl. lunch.

Kan gecombineerd worden met een lunch in de Theetuin: Simpele lunch € 10,- pp, uitgebreide lunch met ambachtelijke soep en warme belegde zadenbroodjes € 15,- pp.

Combinatie van  beiden mogelijk als dagprogramma met lunch.