Openingstijden

In september alleen nog vrijdagmiddag vanaf 13.00 open en zaterdag en zondag van 10:30 tot 17:30.

Bij vooraf boeking is het voor grotere groepen vaak ook mogelijk op de andere dagen van de week.  Voor een feestje of een lunch met een groep in onze prachtige serre kunt u doorgaans echter altijd reserveren. 

Een uitgebreide luxe lunch met ambachtelijke soep en heerlijke warme zadenbroodjes ham/tomaat/kaas/pesto kan doorgaans altijd mits van tevoren geboekt. Een tosti, panini, broodje kroket en ovenfrietjes  is altijd wel verkrijgbaar.

Los van de openstellingsdagen is het Nirwana te boeken voor groepen en bedrijven voor bijvoorbeeld lunches, (familie)bijeenkomsten en vergaderingen in de ruime serre (35 zitplaatsen).

Ook is het mogelijk om voor zo’n bijeenkomst te reserveren voor in het prieel, een door bamboehagen afgeschermd en afsluitbaar deel van onze tuin, of een vergelijkbare plek in het Labyrint.

Buiten is ruimte te over, binnen in onze prachtige serre is ook plaats voor dertig personen.

Te boeken als activiteit op doordeweekse dagen is een gegidst bezoek aan een tweetal kwekerijen in de ZuiderLegmeerpolder met daarbij ook het verhaal over het gebied, dat de afgelopen eeuw diverse gedaanteverwisselingen heeft ondergaan. Ook een wandeling over de Stellingdijk en een bezoek aan Fort De Kwakel behoort tot de mogelijkheden. Voor detailinformatie zie de Kwakelse Polderexperience