Openingstijden

Woensdag 29 september wegens het verwachte zeer slechte weer gesloten!

 

De reguliere openingstijden van het Nirwana buiten schoolvakanties  tijdens de nazomer zijn vooralsnog: Woensdag en vrijdag t/m zondag van 10:00 tot 17:00 geopend. Maandag, dinsdag en donderdag alleen open na reservering.  Bij erg slecht weer gesloten, kijk bij openingstijden. 

Bij twijfel kunt u mailen of bellen: 0638393092  /  info@bamboelabyrint.nl

De horeca is weer helemaal geopend, dus u kunt versnaperingen halen in de  blokhut  en in er de betoverende tuin van  genieten. Bij wat minder weer staat de royale partytent klaar als shelter en ook binnen in de  blokhut mag u nu weer plaatsnemen.

Voor een uitgebreide luxe lunch en grote groepen vragen wij  u dat van tevoren aan te geven. Een tosti, panini of warm broodje echter is altijd wel verkrijgbaar.

Uitgebreid lunchen kan dan ook, mits van tevoren geboekt.

Voor het bamboelabyrint kunt u van tevoren een starttijdstip boeken! Onder de kop ‘Reserveren’ en onder ‘Het Bamboelabyrint’ kunt u via de link boeken.

Ten overvloede, houdt de anderhalve meter afstand ook in het Nirwana aan als u niet als gezin dan wel huisgenoten gezien wordt.

De verdere tekst geldt voor het moment  dat het Nirwana weer geopend  is:

Los van de openstellingsdagen is het Nirwana te boeken voor groepen en bedrijven voor bijvoorbeeld lunches, (familie)bijeenkomsten en vergaderingen.

Ook is het mogelijk om voor zo’n bijeenkomst te reserveren voor in het prieel, een door bamboehagen afgeschermd en afsluitbaar deel van onze tuin, of een vergelijkbare plek in het Labyrint.

Buiten is ruimte te over, binnen in onze sfeervolle houten chalet is de capaciteit echter beperkt tot zo’n 20 zitplaatsen. Daarbij biedt het  overdekte terras nog plaats aan ruim 10 personen. Vergaderen binnen kan tot 16 personen.

Te boeken als activiteit op doordeweekse dagen is een gegidst bezoek aan een tweetal kwekerijen in de ZuiderLegmeerpolder met daarbij ook het verhaal over het gebied, dat de afgelopen eeuw diverse gedaanteverwisselingen heeft ondergaan. Ook een wandeling over de Stellingdijk en een bezoek aan Fort De Kwakel behoort tot de mogelijkheden. Voor detailinformatie zie de Kwakelse Polderexperience.