Openingstijden

Vanaf Paaszaterdag 30 maart bij redelijk weer in de weekeinden geopend. Tijdens de Meivakantie bij ook redelijk weer dinsdag t/m zondag geopend. Bij twijvel bellen svp. Buiten vakantietijden wel te boeken voor groepen vanaf 10 personen  na vooraf reserveren.  Dat kan per e-mail of telefonisch. Bijvoorbeeld voor een bijeenkomst, een lunch of een feestje  in onze prachtige, verwarmde serre.  

Te boeken is bijvoorbeeld een  uitgebreide luxe lunch met ambachtelijke soep en heerlijke warme zadenbroodjes ham/tomaat/kaas/pesto of wraps uit de oven. Maar wat ook kan is gewoon een tosti, een foccacia broodje, broodje kroket of ovenfrietjes.

Los van de openstellingsdagen is het Nirwana te boeken voor groepen en bedrijven voor bijvoorbeeld lunches, (familie)bijeenkomsten en vergaderingen in de ruime serre (42 zitplaatsen).

Ook is het mogelijk om voor zo’n bijeenkomst te reserveren voor in het prieel, een door bamboehagen afgeschermd en afsluitbaar deel van onze tuin, of een vergelijkbare plek in het Labyrint.

Buiten is ruimte te over, binnen in onze prachtige serre is ook plaats voor dertig personen.

Nu nieuw te boeken: ‘De Kroongetuige’, zie speciale activiteiten. Maar ook een gegidste wandeling over de Stellingdijk en een bezoek aan Fort De Kwakel behoort tot de mogelijkheden.