Openingstijden

 Vrijdag- en zaterdagmiddag 12 en 13 november geopend, zondag de 14e de gehele dag open.

Verder tijdens de huidige winterperiode buiten de schoolvakanties alleen open na reservering daags vooraf.  U kunt het op dezelfde dag wel telefonisch proberen, want als er toevallig al iemand geboekt heeft, dan kan het wel. 

De horeca is weer helemaal geopend, dus u kunt versnaperingen halen in de  blokhut  en in er de betoverende tuin van  genieten, of binnen in de  blokhut.

Voor een uitgebreide luxe lunch en grote groepen kan altijd mits van tevoren geboekt. Een tosti, panini of warm broodje echter is altijd wel verkrijgbaar.

Voor het bamboelabyrint kunt u van tevoren een starttijdstip boeken. (hoeft tijdens reguliere openingstijden niet). Onder de kop ‘Reserveren’ en onder ‘Het Bamboelabyrint’ kunt u via de link boeken.

Los van de openstellingsdagen is het Nirwana te boeken voor groepen en bedrijven voor bijvoorbeeld lunches, (familie)bijeenkomsten en vergaderingen.

Ook is het mogelijk om voor zo’n bijeenkomst te reserveren voor in het prieel, een door bamboehagen afgeschermd en afsluitbaar deel van onze tuin, of een vergelijkbare plek in het Labyrint.

Buiten is ruimte te over, binnen in onze sfeervolle houten chalet is de capaciteit echter beperkt tot zo’n 20 zitplaatsen. Daarbij biedt het  overdekte terras nog plaats aan ruim 10 personen. Vergaderen binnen kan tot 16 personen.

Te boeken als activiteit op doordeweekse dagen is een gegidst bezoek aan een tweetal kwekerijen in de ZuiderLegmeerpolder met daarbij ook het verhaal over het gebied, dat de afgelopen eeuw diverse gedaanteverwisselingen heeft ondergaan. Ook een wandeling over de Stellingdijk en een bezoek aan Fort De Kwakel behoort tot de mogelijkheden. Voor detailinformatie zie de Kwakelse Polderexperience.