Openingstijden

Tijdens de Herfstvakanties de gehele week geopend van 10.00 tot 17.00,

Daarna alleen zaterdag en zondag bij redelijk weer. Bij twijfel kijk op de webite of FB, of bel. Voor groepsbezoek aan het labyrint, lunches en feestjes is het echter in de winterperiode wel altijd te boeken, met in acht neming van de Corona-maatregelen. Dat houdt in dat er binnen in het chalet slechts plek is voor acht personen of drie gezinsgroepen. Tot 1 november staat echter de grote partytent in de tuin, dus is er meer mogelijk. Uitgebreid lunchen kan, mits van tevoren geboekt. Voor een simpelere lunch kunt u  altijd aankomen.

Pas op, voor het bamboelabyrint wel van tevoren een tijdslot boeken! Onder de kop ‘Boeken’ en onder ‘Het Bamboelabyrint’ kunt u via de link boeken voor een exclusief tijdslot van 30 minuten. Dat geldt ook voor Halloween, 30,31 oktober en 1 november. Tijdslot geldt als starttijd, niet als tijd  die u  in het labyrint mag doorbrengen. Die is veel langer (ws omstreeks een half uur).

Ten overvloede, houdt de anderhalve meter afstand ook in het Nirwana aan als u niet als gezin dan wel huisgenoten gezien wordt.

De verdere tekst geldt voor het moment  dat het Nirwana weer geopend  is:

Los van de openstellingsdagen is het Nirwana te boeken voor groepen en bedrijven voor bijvoorbeeld lunches, (familie)bijeenkomsten en vergaderingen.

Ook is het mogelijk om voor zo’n bijeenkomst te reserveren voor in het prieel, een door bamboehagen afgeschermd en afsluitbaar deel van onze tuin, of een vergelijkbare plek in het Labyrint.

Buiten is ruimte te over, binnen in onze sfeervolle houten chalet is de capaciteit echter beperkt tot zo’n 20 zitplaatsen. Daarbij biedt het  overdekte terras nog plaats aan ruim 10 personen. Vergaderen binnen kan tot 16 personen.

Te boeken als activiteit op doordeweekse dagen is een gegidst bezoek aan een tweetal kwekerijen in de ZuiderLegmeerpolder met daarbij ook het verhaal over het gebied, dat de afgelopen eeuw diverse gedaanteverwisselingen heeft ondergaan. Ook een wandeling over de Stellingdijk en een bezoek aan Fort De Kwakel behoort tot de mogelijkheden. Voor detailinformatie zie de Kwakelse Polderexperience.