Openingstijden

Het Labyrint wordt zaterdag 25 april om 14:00 officieel door Burgemeester Heiliegers geopend. Tijdens de aansluitende meivakantie zal het Nirwana woensdag t/m zondag geopend zijn, net zoals in de zomervakantie.

Reguliere opening vanaf paaszaterdag 11 april tot en met zondag 1 oktober, elke zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Echter als er extreem slecht weer voorspeld wordt kan het gesloten zijn. Kijk voor u komt op de facebookpagina voor actueel nieuws.

Los van de openstellingdagen is het Nirwana te boeken voor groepen en bedrijven voor bijvoorbeeld lunches, (familie)bijeenkomsten en vergaderingen.

Ook is het mogelijk om voor zo’n bijeenkomst te reserveren voor in het prieel, een door bamboehagen afgeschermd en afsluitbaar deel van onze tuin, of een vergelijkbare plek in het Labyrint.

Buiten is ruimte te over, binnen in onze sfeervolle houten chalet is de capaciteit echter beperkt tot zo’n 20 zitplaatsen. Daarbij biedt het  overdekte terras nog plaats aan ruim 10 personen. Vergaderen binnen kan tot 16 personen.

Te boeken als activiteit op doordeweekse dagen is een gegidst bezoek aan een tweetal kwekerijen in de ZuiderLegmeerpolder met daarbij ook het verhaal over het gebied, dat de afgelopen eeuw diverse gedaanteverwisselingen heeft ondergaan. Ook een wandeling over de Stellingdijk en een bezoek aan Fort De Kwakel behoort tot de mogelijkheden. Voor detailinformatie zie de Kwakelse Polderexperience.