Openingstijden

Geopend woensdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00,

bij redelijk weer ook  dinsdags.

Na een langdurige gijzeling door het Cofid 19 virus is de horeca nu eindelijk geopend. Uiteraard met in acht neming van de afgekondigde maatregelen. Dat houdt in dat er binnen in het chalet slechts plek is voor twee gezinsgroepen, maar gelukkig staat de grote partytent voor het geval het weer minder fraai is. Uitgebreid lunchen kan op doordeweekse dagen mits van tevoren geboekt. In het weekeind blijft dat beperkt tot een tosti doordat de Coronamaatregelen ook het werken in de keuken beperkt.

Pas op, voor het bamboelabyrint wel van tevoren een tijdslot boeken! Onder de kop ‘Boeken’ en onder ‘Het Bamboelabyrint’ kunt u via de link boeken voor een exclusief tijdslot van 30 minuten.

Ten overvloede, houdt de anderhalve meter afstand ook in het Nirwana aan als u niet als gezin dan wel huisgenoten gezien wordt.

 

 

 

De verdere tekst geldt voor het moment  dat het Nirwana weer geopend  is:

Los van de openstellingsdagen is het Nirwana te boeken voor groepen en bedrijven voor bijvoorbeeld lunches, (familie)bijeenkomsten en vergaderingen.

Ook is het mogelijk om voor zo’n bijeenkomst te reserveren voor in het prieel, een door bamboehagen afgeschermd en afsluitbaar deel van onze tuin, of een vergelijkbare plek in het Labyrint.

Buiten is ruimte te over, binnen in onze sfeervolle houten chalet is de capaciteit echter beperkt tot zo’n 20 zitplaatsen. Daarbij biedt het  overdekte terras nog plaats aan ruim 10 personen. Vergaderen binnen kan tot 16 personen.

Te boeken als activiteit op doordeweekse dagen is een gegidst bezoek aan een tweetal kwekerijen in de ZuiderLegmeerpolder met daarbij ook het verhaal over het gebied, dat de afgelopen eeuw diverse gedaanteverwisselingen heeft ondergaan. Ook een wandeling over de Stellingdijk en een bezoek aan Fort De Kwakel behoort tot de mogelijkheden. Voor detailinformatie zie de Kwakelse Polderexperience.