Openingstijden

Bamboelabyrint Nirwana voorlopig dicht.

Het zal niet als een verrassing komen, maar ook het Nirwana wordt dit voorjaar gegijzeld door de Corona-crisis. Tot nader order, en in ieder geval tot 1 juni, zal de poort gesloten blijven. Dat betekent uiteraard ook dat  de aangekondigde officiële opening van het labyrint door burgemeester Heiliegers op 25 april gecanceld is. Hopelijk kunnen jullie deze zomer het prachtig volgroeide labyrint toch nog  komen bewonderen, maar niets is momenteel zeker, het Nirwana volgt de landelijke regels.

Veel gezondheid gewenst,

Ruud Pouw

 

 

De verdere tekst geldt voor het moment  dat het Nirwana weer geopend  is:

Los van de openstellingsdagen is het Nirwana te boeken voor groepen en bedrijven voor bijvoorbeeld lunches, (familie)bijeenkomsten en vergaderingen.

Ook is het mogelijk om voor zo’n bijeenkomst te reserveren voor in het prieel, een door bamboehagen afgeschermd en afsluitbaar deel van onze tuin, of een vergelijkbare plek in het Labyrint.

Buiten is ruimte te over, binnen in onze sfeervolle houten chalet is de capaciteit echter beperkt tot zo’n 20 zitplaatsen. Daarbij biedt het  overdekte terras nog plaats aan ruim 10 personen. Vergaderen binnen kan tot 16 personen.

Te boeken als activiteit op doordeweekse dagen is een gegidst bezoek aan een tweetal kwekerijen in de ZuiderLegmeerpolder met daarbij ook het verhaal over het gebied, dat de afgelopen eeuw diverse gedaanteverwisselingen heeft ondergaan. Ook een wandeling over de Stellingdijk en een bezoek aan Fort De Kwakel behoort tot de mogelijkheden. Voor detailinformatie zie de Kwakelse Polderexperience.