Openingstijden

Het Nirwana is dit voorjaar buiten de schoolvakanties bij redelijk weer woensdag- donderdag middag van 13:00 tot 17:00 geopend en vrijdag, zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00. U boekt voor uw groepje/ gezin / huisgenoten één tijdslot.

Bij twijfel kunt u mailen of bellen: 0638393092  /  info@bamboelabyrint.nl

Het afhaalpunt voor koffie/thee/warme choco/taart is dan ook geopend!

Voor groepsbezoek is het labyrint echter vaak ook wel op andere dagen te boeken, daarvoor graag telefonisch contact opnemen.

Vooraf boeken is voorlopig wegens de huidige strenge regelgeving verplicht. 

Maak kennis met de vernieuwde afbeeldingen-speurtocht en  wijsneuzen kunnen de  Meerkeuzen speurtocht proberen: een combi van een kennisquiz met een speurtocht op diverse niveaus.

 De verdere tekst geldt weer vanaf het moment dat de horeca weer (beperkt) toegestaan is.

Binnen in het chalet in nu met de  anderhalve meter regel slechts plek is voor  drie (gezins)groepen, in het geval de horeca weer open mag. Uitgebreid lunchen kan dan ook, mits van tevoren geboekt. 

Pas op, voor het bamboelabyrint wel van tevoren een tijdslot boeken! Onder de kop ‘Boeken’ en onder ‘Het Bamboelabyrint’ kunt u via de link boeken voor een exclusief tijdslot van 30 minuten.  Tijdslot geldt als starttijd, niet als tijd  die u  in het labyrint mag doorbrengen. Die is veel langer (ws omstreeks een half uur).

Ten overvloede, houdt de anderhalve meter afstand ook in het Nirwana aan als u niet als gezin dan wel huisgenoten gezien wordt.

De verdere tekst geldt voor het moment  dat het Nirwana weer geopend  is:

Los van de openstellingsdagen is het Nirwana te boeken voor groepen en bedrijven voor bijvoorbeeld lunches, (familie)bijeenkomsten en vergaderingen.

Ook is het mogelijk om voor zo’n bijeenkomst te reserveren voor in het prieel, een door bamboehagen afgeschermd en afsluitbaar deel van onze tuin, of een vergelijkbare plek in het Labyrint.

Buiten is ruimte te over, binnen in onze sfeervolle houten chalet is de capaciteit echter beperkt tot zo’n 20 zitplaatsen. Daarbij biedt het  overdekte terras nog plaats aan ruim 10 personen. Vergaderen binnen kan tot 16 personen.

Te boeken als activiteit op doordeweekse dagen is een gegidst bezoek aan een tweetal kwekerijen in de ZuiderLegmeerpolder met daarbij ook het verhaal over het gebied, dat de afgelopen eeuw diverse gedaanteverwisselingen heeft ondergaan. Ook een wandeling over de Stellingdijk en een bezoek aan Fort De Kwakel behoort tot de mogelijkheden. Voor detailinformatie zie de Kwakelse Polderexperience.