Openingstijden

  Momenteel is het Nirwana en dus ook het labyrint  bij redelijk weer op op vrijdagmiddag van 13:30 tot 16:30 zaterdag van 10:00 tot 16:30 geopend. Wilt u graag voor een andere dag boeken dan kunt u bellen of mailen voor de mogelijkheden: 0638393092  /  info@bamboelabyrint.nl

Vooraf boeken is voorlopig wegens de huidige strenge regelgeving verplicht. 

Wegens de strenge lockdown  is het bamboelabyrint voorlopig alleen voor kinderen tot 13 jaar en hun ouders/begeleiders. Die kunnen dan kennis maken met de vernieuwde afbeeldingen-speurtocht en de wijsneuzen onder hen wellicht met de  Meerkeuzen speurtocht, een combi van een kennisquiz met een speurtocht.

 De verdere tekst geldt weer vanaf het moment dat de strenge lockdown erop zit.

Voor groepsbezoek is het labyrint echter in de winterperiode vaak ook wel op andere dagen te boeken, daarvoor graag telefonisch contact opnemen.  Dat houdt in dat er binnen in het chalet slechts plek is voor acht personen of drie gezinsgroepen, in het geval de horeca weer open mag. Uitgebreid lunchen kan dan ook, mits van tevoren geboekt. 

Pas op, voor het bamboelabyrint wel van tevoren een tijdslot boeken! Onder de kop ‘Boeken’ en onder ‘Het Bamboelabyrint’ kunt u via de link boeken voor een exclusief tijdslot van 30 minuten.  Tijdslot geldt als starttijd, niet als tijd  die u  in het labyrint mag doorbrengen. Die is veel langer (ws omstreeks een half uur).

Ten overvloede, houdt de anderhalve meter afstand ook in het Nirwana aan als u niet als gezin dan wel huisgenoten gezien wordt.

De verdere tekst geldt voor het moment  dat het Nirwana weer geopend  is:

Los van de openstellingsdagen is het Nirwana te boeken voor groepen en bedrijven voor bijvoorbeeld lunches, (familie)bijeenkomsten en vergaderingen.

Ook is het mogelijk om voor zo’n bijeenkomst te reserveren voor in het prieel, een door bamboehagen afgeschermd en afsluitbaar deel van onze tuin, of een vergelijkbare plek in het Labyrint.

Buiten is ruimte te over, binnen in onze sfeervolle houten chalet is de capaciteit echter beperkt tot zo’n 20 zitplaatsen. Daarbij biedt het  overdekte terras nog plaats aan ruim 10 personen. Vergaderen binnen kan tot 16 personen.

Te boeken als activiteit op doordeweekse dagen is een gegidst bezoek aan een tweetal kwekerijen in de ZuiderLegmeerpolder met daarbij ook het verhaal over het gebied, dat de afgelopen eeuw diverse gedaanteverwisselingen heeft ondergaan. Ook een wandeling over de Stellingdijk en een bezoek aan Fort De Kwakel behoort tot de mogelijkheden. Voor detailinformatie zie de Kwakelse Polderexperience.