Arrangementen ter plaatse

 1. XL   Luncharrangement 

  Starten met koffie/thee met een heerlijk ambachtelijk taartje. Vervolgens gaat u het doolhof verkennen middels ‘De Slimste Mens’ speurtocht of de Spreukenpuzzeltocht. Daarna wacht u een heerlijke lunch met huisgemaakte soep met breekbrood uit de oven. Daarna een keuze uit wraps, groenten quiche en zadenbroodje ham/tomaat/kaas/pesto, allen vers en knapperig uit de oven Dit alles uiteraard vergezeld van koffie/thee/sap en water.

  Totaalprijs van het arrangement vanaf 10 personen € 30,-  pp. , kinderen onder 12 half geld. Dieetwensen graag bij boeking doorgeven. Afmelden kan tot 36 uur van tevoren via e-mail i.v.m. de inkoop en voorbereiding.

 2.  Uitgebreid Labyrint Arrangement.

  Met name geschikt voor familie- en vriendengroepen tot 30 personen. Duur plm 1,5 uur, 2 x 45 minuten. Kan halverwege onderbroken worden voor een pauze.

  Het is een combinatie van De Slimste Mens speurtocht en het eerste deel van ‘De Kroongetuige’ Outdoor Escapegame. De helft van je groep doet eerst (in groepjes van ongeveer 4 personen) De Kroongetuige: stap in een van de criminele personages en probeer te ontsnappen uit de labyrint-gevangenis. De andere helft probeert, ook in groepjes van ongeveer 4 personen, middels de Slimste Mens speurtocht het centrum van het doolhof te bereiken. Daarna worden de rollen omgekeerd.

  Prijs van dit spel-arrangement is € 20,- per persoon.

 3. Uitgebreid Labyrint  Arrangement met xl lunch. Hetzelfde procede als bij 1, maar  dan met een uitgebreid labyrint programma zoals bij 2. Prijs voor dit combi-arrangement is € 42,50
 4. info@bamboelabyrint.nl

Boeken voor de Kroongetuige:

https://www.supersaas.nl/schedule/Bamboelabyrint_Nirwana/